Uitgebreide bruto netto berekening


Het kan zijn dat een schatting van je netto salaris niet goed genoeg voor je is. In dat soort gevallen kan je gebruik maken van onze uitgebreide bruto netto berekening module. Met deze module heb je veel meer mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld berekenen hoeveel je erop voor of achteruit gaat als je een auto van de zaak neemt of als je een erfenis krijgt.

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in om direct te bekijken hoe de nieuwe situatie van invloed kan zijn op je netto salaris.


Waarom een uitgebreide rekenmodule?

Sommige mensen zijn opzoek naar een tool om de netto salaris direct te bereken. Hier kunnen allemaal redenen voor te bedenken zijn. Je wilt bijvoorbeeld een lening of een hypotheek afsluiten of een auto leasen. In al deze voorbeelden is het belangrijk dat je exact weet wat je netto over gaat houden. Onze standaard netto berekening module is niet uitgerust met de mogelijkheden om exacte berekeningen uit te voeren. Om onze bezoekers toch een exacte netto berekening uit te laten voeren hebben deze tool beschikbaar gesteld.

Deze tool is stukken uitgebreider, je dient ook meer gegevens in te vullen. Het berekenen van je netto salaris kan met deze tool wat langer duren aangezien er veel meer informatie aan je gevraagd wordt. Na het invullen van de informatie wordt er een zo goed mogelijke netto berekening gemaakt. Deze berekeningen zijn helemaal afhankelijk van de gegevens dat je hebt ingevoerd, het is dus erg belangrijk dat je alles zo juist mogelijk invult.

Ik heb sommige gegevens niet, wat doe ik?

Als je niet over alle gegevens beschikt om deze rekenmodule te gebruiken dan is het aan te raden om gebruik te maken van onze basic tool tot je de gegevens wel tot je beschikking hebt. Deze tool werkt optimaal als alle gevraagde gegevens worden ingevuld. Doel van deze rekenmodule is een zo nauwkeurig mogelijk netto berekening weer te geven en daarbij zijn deze gegevens nodig. Zonder deze gegevens kan geen nauwkeurige berekening worden gemaakt en kan er net zo goed gebruik worden gemaakt van de basis rekenmodule.